Fotballtur til Chelsea?

Mange fine mål…

Har du en venn eller en venninne du ønsker å gjøre litt ekstra stas på? Kanskje vedkommende skal giftes, har bursdag, eller simpelthen bare trenger en oppmuntring i hverdagen. Eller kanskje du har et familiemedlem som kunne trenge en overraskelse? Da kan det hende en fotballtur kan være midt i blinken.

Det å dra på fotballtur er langt fra så rølpete som mange tror det er, og det er så absolutt noe som passer for alle – uansett alder og interesser eller. Man behøver faktisk ikke en gang være fotballinteressert for å få et utbytte av en fotballreise, for som regel er de knyttet opp til så mange andre spennende aktiviteter at alle vil få glede av det.

Det mest vanlige er nok at man besøker den klubben man har en forkjærlighet for, og følger med på. Som ekte supportere nå en gang gjør. Være seg klubben heter Rosenborg, Vålerenga, Real Madrid eller Arsenal.

Det sies at ekte fotballsupportere besøker klubben sin minst en gang i livet, og aller helst skal man oppleve dem spille en hjemmekamp, med mindre de spiller mot en erkerival da. Da er det greit å komme og se dem spille på bortebane. Er man skikkelig ihuga møter man selvfølgelig opp på så mange kamper man kan, men det er selvfølgelig fullt forståelig at det ikke alltid lar seg gjøre, spesielt ikke hvis kampene spilles i utlandet – langt hjemmefra.

Uansett, de fleste større klubbene har i dag flere opplegg rundt seg som arrangerer turer til og fra store kamper, alt man behøver å gjøre er å følge med på terminlistene, og deretter kjøpe de billettene man ønsker seg. Bestiller man gjennom en arrangør er ofte både reise og opphold inkludert i prisen, og det meste er tilrettelagt for en god opplevelse.

Eksempelvis, er man tilhenger av den engelske fotballklubben Chelsea, kan man gå på nettet og finne ut hvor man skaffer fotballbilletter til en av deres kamper. Prisene er som regel de samme over alt, men det anbefales sterkt å handle gjennom etablerte og anerkjente forhandlere da det er lett å bli lurt og mange skruppelløse svindlere ute og går.

Med litt planlegging går det an å kombinere en fotballtur med for eksempel en rundreise til de forskjellige severdighetene i nærheten av klubben man besøker, eller kanskje en omgang vinsmaking kan friste?

Har man med ungene kan en kinotur være aktuell, litt ettersom hvor gamle de er, og reiser man som ektepar kan man sette av noen timer til en shoppingtur. Ligger fotballklubben i, eller i nærheten av, en storby finnes det vanligvis en rekke museer og restauranter man kan besøke, og velger man en klubb i England er et besøk innom en av klubbens mange supporterpuber så definitivt verdt å bruke tid på. Bare vær oppmerksom på at slike reiser er sterkt vanedannende, og det er lett å finne sine favorittsteder underveis.

God tur.

Leave A Comment?