Hvordan få mer kunnskap i sengen

Sex og samliv er ikke like tabu som det en gang var. Da det tidligere var flaut, tabulagt og skamfullt å snakke om hva som foregikk på soverommet, har det de siste årene vokst en større åpenhet rundt dette. For sex er viktig, og det er viktig å ikke glemme det. Det er en naturlig ting, og det er noe alle voksne mennesker har et forhold til, så hvorfor skal man ikke være åpen om dette?

Det er utrolig mange fordeler ved å ha en åpenhet rundt sex og seksualitet. Det vil gjøre at man som menneske kan bli litt mer sikker og trygg på seg selv, det gjør at man lettere kan utforske hva man selv foretrekker og det kan skape et mye bedre forhold mellom deg og partneren din. For å få til dette trenger man kunnskap, for kunnskap er makt og kunnskap gjør at man lærer og blir bedre. I denne artikkelen gir vi deg derfor tipsene til å øke ditt kunnskapsnivå på soverommet. 

Utforsk preferanser og ønsker

Man lærer ingenting hvis man ikke prøver, og det gjelder også på soverommet. Enten du er alene, eller om du har en partner å utforske sammen med, så er det en god ide å teste ut forskjellige ting for å se hva du liker. Det finnes utrolig mye spennende sexleketøy på nett, så kanskje du skal teste ut en buttplug eller en vibrator – så kan du vurdere hva som fungerer for deg, og hva som ikke fungerer for deg. 

Ved å utforske vil du lettere kunne få mer ut av din seksualitet enn hvis du ikke gjør det. Sex skal være for din nytelse, men hvis du ikke selv vet hva du liker så vil du ikke kunne få den fulle nytelsen som du kan få. 

Bli kjent med din partner

Hvis du har en partner som du deler soverommet med, så er det ikke bare deg selv du skal bli kjent med, men også partneren din. Liker du eller partneren din anal sexleketøy, så er det noe dere bør teste ut sammen. 

Hvis din partner har noen fantasier de gjerne vil teste ut, så test det. Jo mer dere utforsker, jo mer kunnskap får dere om dere selv og hverandre – og jo bedre samliv vil dere også få. For kunnskap og kommunikasjon skaper best mulig forutsetninger til et langt og lykkelig liv sammen – både i og utenfor soverommet.