Hvordan ha en prostata orgasme

Hva er det?

Prostata – eller P-spot, som det ofte kalles – er en liten muskulær kjertel som produserer sædvæsken som finnes i sædløsningen. Den hjelper å drive sæd ut fra penis. Det er også omgitt av nerveender som kan føles så god når de berøres akkurat.

Hvem kan gjøre det?

Ikke alle har like prostata! Bare cisgender menn og personer som er tildelt menn ved fødselen har dem, men det betyr ikke at andre mennesker må gå glipp av moroa. Det er ganske fantastisk å hjelpe noen med å oppnå en av disse imponerende orgasmene. High-five!

Hvor er prostata?

Prostata ligger omtrent to inches inne i endetarmen, mellom endetarmen og penis. Hvordan finner du det? Du må reise sørover langs bakveien for å finne den på et magisk sted som kalles analområdet.

Selv om det er den mest direkte måten å komme inn gjennom anusen, kan du også stimulere prostata indirekte gjennom perineum, eller plette. Dette er huden som går under pungen til anusen.

Hvordan føles prostata?

Det kommer an på om du føler det utenfra eller innvendig. Å bli vekket får det til å hovne opp, så jo mer slått på før du pokker rundt, jo lettere blir det å føle.

Er det lett å orgasme på denne måten?

La oss si at det kan ta litt øvelse og tålmodighet. Faktisk klinisk forskning på prostatainduserte orgasmer mangler alvorlig, så vi vet ikke hvor vanlig det er, eller om det er mulig for alle med prostata å få denne typen orgasme.  Hver kropp er forskjellig, så noen eksperimenterer for å se hva som føles bra er i orden. Hvis du greier å ha en, vil det være enkelt å reprodusere det.

Hvordan føles en prostata orgasme?

P-spot orgasmer sies å føle seg som penile orgasmer, bare langt mer intense og følte gjennom hele kroppen. Det er rapporter om mennesker som har superorgasmer, som er en strøm av raske, kontinuerlige orgasmer som får kroppen til å skjelve. Ikke alle utløser under en prostata orgasme, men noen frigjør en dribling av melkeaktig væske fra urinrøret. Prostata stimulatore gjør det enda enklere.

Vil det gjøre vondt i det hele tatt?

Mindre ubehag de første par gangene (når du tilpasser deg følelsen av anal penetrasjon) er normalt, men det bør ikke forårsake alvorlig smerte.

Hvordan komme i gang

Litt prep kan bidra til at opplevelsen blir god enten du flyr alene eller når du gir eller mottar ting. Hvis du er mottaker partner. Du må være så avslappet og opphisset som mulig, fordi det vil gjøre opplevelsen enklere og morsommere. Hele bæsj-renner-ut-av-rompat-saken gir noen mennesker et tilfelle av heebie-jeebies selv når det er deres egen rumpe.