Hvorfor bør man velge hundebur fremfor andre alternativer?

Hvis du gjør et søk på Google så ser du at det finnes veldig mange som er på jakt etter alternativer til hundebur. Årsakene virker å være mange:

  • Størrelse på bil
  • Økonomi
  • Estetikk

Selv om vi har forståelse for at det koster mye penger for et hundebur så vil vi anbefale at du skaffer deg et hundebur fremfor andre alternativer. Og et slikt billig hundebur kan du finne på  billige-hundebur.com

Når man sikrer hunden i et hundebur får man en forsikring mot skader på både deg og hund. Hvis du ikke har sikret hunden godt nok å man skulle være uheldig å utsettes for en ulykke så vil man kunne få skader på seg selv og hunden. Hvis man snakker med politimenn, brannmenn og ambulansepersonell så har de sett en god del uheldige situasjoner når de rykker ut på et ulykkessted. Det kan være en eier som har blitt skadet av en hund eller det kan ha vært en ulykke hvor alle unntatt hunden har klart seg.

Derfor mener vi helt bestemt at hunder bør plasseres i bur når de skal reise i bil. Det er veldig mange som hevder de har gode alternativer til dette. Forskning viser at seler til hunder som er blitt veldig populært ikke er like trygt som et bur. En sele kan beskytte mot at hunden blir en «løs gjenstand» men dersom bilen krasjer så vil den ikke kunne beskytte hunden noe særlig.

Hvis du er glad i hunden din og ønsker å vite helt sikkert at den er beskyttet så bør du kjøpe et hundebur. Prisene er ikke så gale og hvis du ikke har veldig god økonomi så kan vi anbefale å se etter et brukt hundebur. Det finnes mange hundebur som er til salgs på Finn.no til enhver tid. Her kan du finne hundebur som er rimeligere enn prisen på et nytt bur. Brukte bur kan være møkkete og veldig mange tror at dette ikke er lurt på grunn av sykdommer og virus men det finnes gode løsninger for å gjøre disse burene rene. Den beste metoden er å vaske buret med klorin for deretter å spyle buret.

Du burde ikke bruke samme matter eller tepper som den siste eieren. Her vet vi at mange bruker en «DIY» løsning hvor man tar to lag med papp med et teppe rundt. Da får man en løsning som er enkel å rengjøre ved å vaske overflaten og pappen kan man bytte ut.

Leave A Comment?