Hvorfor bør du kjøpe din egen feriebolig i utlandet?

Det er noe helt spesielt å reise ned til en egen feriebolig i varmere strøk. En ting er å komme seg litt vekk en gang i blant, noe annet er å nyte det varme klima, den gode maten og bare slappe helt av i hjemmevante omgivelser og likevel vekk fra hjemmet. Nettopp det med å ha egen feriebolig gir en trygghet som er uvurderlig. Når dere er på tur slipper dere styret med hotell eller ferieleilighet, mye folk og det å måtte tilpasse seg regler, spisetider og det overfylte svømmebassenget. En egen feriebolig gir en helt annen frihet.

Mange spennende muligheter med feriebolig

Ferieboliger finnes på alle de kjente feriestedene i Sør-Europa, fra turiststedene rundt Alicante i Spania, den franske riviera, Toscana i Italia eller de mer landlige og koselige småbyene rundt om i alle landene ved Middelhavet. Reiser dere vanligvis på tur til det berømte «syden» så er spørsmålet: hvorfor ikke kjøpe sin egen feriebolig frem for å leie hver gang? Har dere leid egen feriebolig tidligere, så har dere helt sikkert også oppdaget hvor behagelig det er å bo i egen bolig. Friheten til å kunne gjøre som du har lyst til, god plass til hele familien, eget svømmebasseng samt det å kunne lage nydelige måltider hjemme som kan nytes på terrassen.

Ikke så dyrt og mulighet for avkastning

Det er faktisk ikke så dyrt å kjøpe egen feriebolig som mange går og tror og heller ikke vanskelig. Litt avhengig av hvor dere ønsker å kjøpe feriebolig, så er det kanskje litt dyrere enn å kjøpe en hytte på fjellet i Norge. Men det har noen flere fordeler å ha egen feriebolig i Sør-Europa. Det er etter hvert enkelt og billig å fly til syden og i løpet av et par timers kjøring kan dere være fremme i solen og nyte det gode livet. Og når dere ikke bruker ferieboligen selv, så kan dere leie den ut til andre. Det er et stort marked for utleie av ferieboliger, spesielt sammenliknet med utleie av en hytte i Norge.  Dere trenger ikke å bekymre dere om dette selv, men kan få hjelp av et utleiebyrå som ordner alt for dere. Da vil dere også få igjen en del av pengene som dere har brukt på investeringen.

Og når dere ikke bruker ferieboligen selv, så kan dere leie den ut til andre. Det er et stort marked for utleie av ferieboliger, spesielt sammenliknet med utleie av en hytte i Norge.  Dere trenger ikke å bekymre dere om dette selv, men kan få hjelp av et utleiebyrå som ordner alt for dere. Disse vil kunne hjelpe til med å sørge for at leieforholdene blir problemfri, for eksempel ved å sørge for utkastelse av problematiske leietakere.

Du kan finne ferieboliger til salgs på FINN.no

Les også: Hvordan skrive CV

Was this article helpful?

Related Articles

Leave A Comment?