Fem Anbefalte SEO Plugin

Google SEO søkemotoroptimalisering Plugin Når du driver nettsider eller en blogg er det viktig at du bygger opp både nettstedet, sidene, innlegg og bilder på en slik måte at du får mest mulig trafikk til sidene dine. Dette er et omfattende arbeid, men heldigvis finnes det en del plugin som kan gjøre arbeidet enklere for deg. Med de riktige hjelpemidlene trenger du ikke å kjøpe inn ekstern eksperthjelp. Nedenfor finner du sannsynligvis de beste plugin for SEO på markedet i dag. Du konsentrerer deg om innholdet, så lar du pluginet tenke på SEO-delen for deg. Ikke gjør det mer komplisert for deg selv enn hva som er nødvendig.

SEOPressor plugin

SEOPressor V5 er det mest komplette SEO plugin vi har kommet over til nå. Det har alt du trenger for å optimalisere sidene dine. Den har funksjoner som husker ting for deg, samt at den advarer deg mot feil. Noen funksjoner er helautomatiske så du slipper å tenke selv. Her er noen av fordelene:

  • SEOPressor V5 har en dedikert søkeordfunksjon som forteller deg hvor du skal plassere nøkkelordene for at Google enklest skal oppfatte dem og sende trafikk til sidene dine.
  • SEOPressor V5 har en automatisk lenkefunksjon som gjør jobben med å lage krysslenker på sidene dine.
  • SEOPressor V5 sørger for å holde deg i ørene slik at du ikke overoptimaliserer slik at Google straffer deg.

Et plugin som er perfekt for deg som vil ha oppdatert og nytt innholdpå sidene dine selv om du ikke publiserer noe nytt hver dag.

  • Google elsker innhold, og jo nyere og ferskere det er, jo høyere verdsettes det. Alle SEO eksperter vet at den enkleste måten å tilby ferskt innhold, er å ha en RSS feed i sidefeltet.
  • Hvis du legger til en feed fra et annet rellatert nettsted eller blogg, så vil sidene dine automatisk tilby ferskt innhold. Ikke bare er det bra for Google, men også for dine lesere hvis du ikke får publisert noe i en periode.

SAMSON Elite Plugin

Et plugin som genererer automatisk og umiddelbart hundrevis av automatiske tilbakelinker til postene dine når du publiserer.

  • Linkbygging tar enormt med tid og må vanligvis gjøres manuelt. Enda verre er det hvis man bygger linker og ikke får den autoriteten på dem som man trenger. Dette pluginet er utviklet for å kunne ta seg av denne delen av arbeidet. Da konsentrerer du deg om innholdet som er din primæroppgave, og pluginet om linkene som den er best på.

WP Bulkeditor plugin

WP Bulkeditor er et plugin som lar deg eksportere alle poster og sider slik at du kan redigere dem samlet på PCen og så laste dem opp igjen.

  • Hvis du har sider eller blogger der du trenger å gjøre store oppdateringer så er dette et plugin som er helt perfekt. For eksempel hvis du dinner ut at postene dine har felles trekk som gjør at de ranker dårlig hos Google, kan du enkelt endre dette og spare deg på timesvis og dagesvis med arbeid. Eller kanskje du bare skal legge til en linje eller to på hver side eller post?

WP Clicks Plugin

Har du noen gang lurt på hvordan dine besøkende oppfører seg når de besøker sidene dine? Nå kan du finne det ut.

  • Dette er et plugin som i sanntid lar deg overvåke og se video av hvordan dine besøkende beveger seg og bruker sidene dine. Dette er et plugin mange bruker til å analysere hvordan de skal utnytte oppsettet av sine nettsider for å optimalisere for klikk og salg. Her kan du få verdifull innsikt som er helt unik.

Was this article helpful?

Related Articles

Leave A Comment?