Fire Anbefalte webhotell

Anbefalte webhotellDet er liten tvil om at det å velge riktig webhotell er viktig for synlighet og opplevelse. Når du velger er det derfor noen punkter du bør gå gjennom før du bestemmer deg. Pris blir ofte tillagt i overkant stor vekt ved valg av webhotell. Det er selvfølgelig viktig, men det må ikke gå på bekostning av viktigere elementer. Da tenker vi spesielt på hastighet, plassering, brukervennlighet, oppetid og kundeservice. Her anbefaler vi noen leverandører som kan tilby webhotell som tilfredsstiller disse kriteriene. Du finner mer informasjon om hvordan du skal velge lenger ned på siden.

Cloudways Webhotell

  • Cloudways er det beste vi noen gang har vært borte i. Her får du managed server (betjent server) hvor du kan velge mellom flere leverandører. Disse nettsidene kjører på webhotell fra Cloudways. De har 24/7/365 kundeservice og de ordner alt! Da mener vi alt! Også mer enn det vi har kunne forvente.
  • Du kan skalere etter hvert som du trenger større ressurser. Du kan for eksempel starte med en server til 5$ pr. måned og oppgradere gradvis ettersom du trenger det. Det er i utgangspuntet ingen begrensninger. Du kan oppgradere til så kraftfulle Google- eller Amazonservere at nettsidene dine aldri vil måtte gå i kne. Og du kan velge hvor i verden serveren din skal settes opp.

Dreamhost Webhotell

  • Dreanhost er også en managed servertjeneste (betjent server) som sikrer deg topp kvallitet i alle legg. Prisene starter på rett under 8$ pr. måned og det er enkelt å oppgradere etter hvert som sidene dine får mer trafikk og trenger økte ressurser.
  • De har ubegrenset kundeservice 24/7365 og er tilgjengelige på både live chat, epost og twitter. Her er do også sikret 100% oppetid samt at du har en pengene tilbake garanti som gjelder i hele 97 dager. Det sier litt om hva du kan forvente deg. Man kunne ikke kjørt en slik garanti hvis man ikke hadde et topp produkt.

SiteGround Webhotell

  • SiteGround jobber spesielt med å tilpasse serverne sine til å oppnå maksimal hastighet mot de forskjellige platformene. De har gjort en egen tilpassning for å optimalisere farten på WordPress sider. De har utviklet egne løsninger for å kunne tilby unike løsninger.
  • Prisene starter på knappe 4 Euro (eks mva) og de tilbyr kundeservice 24/7/365. Webhotell fra SiteGround er et av de mest populære innenfor verdens WordPress samunn. Du kan velge mellom servere i USA, Europa og Singapore.

Hostgator Webhotell

  • Hostgator er en av verdens største aktører i hostingmarkedet. De har utallige løsninger og deriblant managed WordPress hosting. De har uslåelige priser som starter på rett under 4$ pr. måned. Da får du server som er ferdig oppsatt og klargjort for god fart på nettsidene.
  • De kjører enkle kontrollpanel og har en kundeservice som er åpen 24/7365, og det tar som regel ikke mange minuttene før du er i kontakt med en kundekonsulent som hjelper deg med hva du måtte trenge. Dette er et fult ut skalerbart webhotell der man kan vokse fra en liten blogg til en stor internasjonal side med hundretusener av besøkende. Du jobber med nettsidene og Hostgator med serverne.

Les også: Prosentregning – Hvordan regne prosent

Was this article helpful?

Related Articles

Leave A Comment?