Hvordan gå raskt ned i vekt

Hvordan gå raskt ned i vektNår det kommer til å gå ned noen kilo, finnes det dessverre ingen trylleformel. Noen går lettere ned i vekt uten altfor mye anstrengelse, mens andre må jobbe hardere for å bli kvitt kiloene. Men har man nok viljestyrke og tålmodighet, klarer stort sett alle å gå ned i vekt.

Motivasjon er viktig! Det er du som må ønske å gå ned i vekt. Det trenger ikke være en ekstrem diett, bare noen små endringer i hverdagen. Ønsker du resultater, må du være innstilt på endring.

Her kommer noen tips som kan hjelpe deg på veien til å gå raskt ned i vekt:

  • Drikk mye vann! Det gir økt metthetsfølelse samtidig som det tar med seg avfallsstoffer ut av kroppen igjen. Forskere mener at dersom du drikker mye vann, går du raskere ned i vekt.
  • Spis sakte. Når du bruker lengre tid på et måltid, rekker kroppen å registrere når den har fått nok mat. Spiser man fort rekker man spise mye mer før kroppen kjenner at den er mett, noe som resulterer i overspising og vektøkning. Så tygg maten godt før du svelger, det hjelper også magen at maten er ferdig tygget før den skal bearbeides videre.
  • Dropp brus, saft, øl, energidrikker og diverse kaffer som er tilsatt masse sukker. Dette inneholder masse tomme kalorier. Drikker du mye av noe av dette og ønsker du å gå ned i vekt, er dette en glimrende endring du kan gjøre. Du kommer til å rase ned i vekt.
  • Lag mat fra bunnen. Når du lager mat fra bunnen, vet du nøyaktig hva du har i og det er lettere å unngå både salt, usunt fett og sukker.
  • Spis grove kornprodukter, masse grønnsaker og magert kjøtt. Hvis du tilfører mer av de sunne tingene, blir det mindre plass til de du ikke vil putte i kroppen. Hold deg unna fint mel og sukker.

Rør deg! Bruk kroppen din til noe. Hvis du gjør en ting hver dag som du ikke har gjort før, samtidig som du spiser riktig og drikker nok vann, vil du gå ned i vekt. Går du fra ikke gjøre annet enn å ligge på sofaen, skal det ikke mye til. Gå tur, sykle til butikken, tren en halvtime, gjør noe, rør deg! Bytt på hva du gjør, så blir det ikke kjedelig.

Was this article helpful?

Related Articles

Leave A Comment?