Hvordan finne billige flybilletter

Hvordan finne billige flybilletterFor å skaffe deg de billigste flybillettene bør du både søke på forskjellige nettsider, og på flere måter. Det kan være mye å spare om du lærer deg hvordan du søker og hvor du bør søke. Nedenfor finner du flere tips til hvordan du skaffer deg billige flybilletter.

Søk flybilletter i flere søkemotorer

Det er lurt å søke gjennom flere søkemotorer i tillegg til å gå inn på hjemmesidene til de enkelte flyselskapene. Da finner du gjerne de aller beste tilbudene. Det hender det er kampanjer og lignende som du kan spare en del på.

Søkemotorene finner frem til de billigste alternativene for deg, noe som er lettere enn å gå inn på de enkelte sidene og lete selv. Det er også slik at det kan være forskjellige selskaper som er rimeligste alternativ hver vei.

Riktig navn på flybilletter er viktig

Pass på at alle opplysninger du fyller inn er korrekte. Du har ingen angrerett når du bestiller flybillett, så om du fyller i feil opplysninger, kan det koste deg mye penger å endre det igjen.

Hva er inkludert i prisen

Sjekk hva som er inkludert og hva som ikke er inkludert i prisen. Pass på at alle gebyrer, skatter og ekstra utgifter er inkludert, og vær oppmerksom på at mange tar ekstra betalt for tilleggstjenester. Det er sluttsummen som er viktig, så sett summene opp mot hverandre.

Bestill flybilletter til ukurante tider

Du kan spare en del på å reise til litt ukurante tider. Det er nemlig slik at flyreiser varierer ganske mye i pris etter hvilket tidspunkt du velger å reise. Det er stort sett dyrere å reise inn mot en helg.

Du kan også spare på å reise veldig tidlig eller veldig sent, men sjekk det da opp mot hvor mye du kan ende opp med i å bruke på for eksempel taxi til og fra flyplassen.

Flybilletter er billigst tirsdag, onsdag og torsdag

I gjennomsnitt er tirsdag, onsdag og lørdag de billigste dagene å reise på. Men det er ikke alltid det stemmer. Om det er rundt høytider eller helligdager, kan det være annerledes.

Bruk gjerne lavpriskalender når du skal finne tur, om du er fleksibel på reisedato. Da får du en oversikt over prisene på alle avganger i løpet av en måned, og slipper sitte å lete gjennom datoer.

Flybilletter er billigere i Sverige

Bor du i nærheten av en svensk flyplass, kan du også i noen tilfeller spare en del på å reise fra Sverige. Der er det lavere priser enn i Norge, og du kan til og med spare selv om du må legge inn en ekstra overnatting.

Was this article helpful?

Related Articles

Leave A Comment?