Hvordan kurere impotens med hjelp av kosthold

Hvordan kurere impotens med hjelp av kostholdErektil dysfunksjon er et frustrerende problem for mange. Menn o ver 40 år kan oppleve dette fra tid til annen av flere årsaker, som stress, psykologiske problemer, avtagende testosteronnivå og andre medisinske grunner. Dersom du opplever at potensen ikke er som den pleier så har vi seks kostholdsråd for å forbedre potensen.

Grønnsaker

Grønnsaker som selleri og spinat kan øke sirkulasjonen på grunn av deres høye konsentrasjon av nitrater. Rødbete juice har funnet å ha et veldig høyt innhold av nitrater. Nitrater åpner blodkar og øker blodgjennomstrømningen.   Faktisk så er erektil dysfunksjon medisinene i dag basert på den avslappende effekten nitrater har på blodkar.

Mørk sjokolade

En studie viste at mørk sjokolade forbedrer sirkulasjonen i kroppen. Dette hjelper for dem som lider av ereksjonsproblemer forårsaket av nettopp sirkulasjonen. Flavonoider i sjokoladen er naturlig antioksidanter som hjelper kroppen i å reparere celleskader. Disse antioksidantene bidrar til å senke blodtrykket og redusere kolesterol, begge er faktorer som bidrar til erektil dysfunksjon.

Protein i pistasjnøtter

En nylig studie viste at menn med erektil dysfunksjon som spiste pistasjnøtter hver dag i tre uker, opplevde betydelig forbedring i seksuelle problemer som impotens. Fordelene med pistasjnøtter for ereksjonsproblemer  skyldes et protein som kalles arginin, noe som kan bidra til at blodkar slapper av.

Sink i østers og andre skalldyr

Østersen har alltid hatt et afrodisiotisk rykte. En årsak kan være at østers har høye nivåer av mineralet sink, som spiller en viktig rolle i produksjon av det mannlige kjønnshormonet testosteron. Lave nivåer av testosteron kan være en årsak til erektil dysfunksjon. Annen forskning viser også at rå skalldyr er med på å frigjør seksuelle hormoner hos både menn og kvinner.

Antioxidanter i vannmelon

Noen studier viser at vannmelon kan ha effekter på erektil dysfunksjon som ligner på legemiddelet Viagra, og kan også øke seksuell lyst. Vannmelon er rik på gunstige ingredienser kjent som phytonutrients. Fytonæringsstoffer er også antioksidanter. Fordelen her er igjen at de får blodkarene til å slappe av som kan hjelpe på ereksjonen.

Rødvin

Det er bevist at noen aktiviteter som sykling, gåtur og løping, hjelper mot impotens.  Forskning viser at et kosthold som inneholder mye flavonoid  kan hjelpe mot erektil dysfunksjon. Rødvin kan faktisk fungere like bra som en gåtur på 5 timer. Kombinerer du rødvin med et ellers sundt kosthold og fysisk aktivitet så kan du redusere risikoen for impotens med opp til 21%

Les også: Hvordan kurere erektil dysfunksjon på en naturlig måte

Was this article helpful?

Related Articles

Leave A Comment?