Hvordan slette profilen fra Facebook

Hvordan slette profilen fra facebookFacebook har siden starten i 2004 vokst seg enormt stort. Dette sosiale nettverket ble skapt av Mark Zuckerberg og noen venner av han, i første omgang tenkt som en lukket nettside for studenter på Harvard College.

Nå finner du Facebook overalt, og i utgangen av mars 2016 fantes det over 1,65 milliarder kontoer registrert på nettverket. Sjansen er ganske stor for at også du har en konto, og kanskje til og med har vurdert å slette eller stenge kontoen din.

Det er ikke vanskelig å slette profilen på Facebook

Det kan være mange årsaker til at man ønsker å slette kontoen fra Facebook, og det er egentlig ikke en veldig vanskelig prosess. Det første du må gjøre er å gå til denne linken: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

Her får du opp en tekstboks og må bekrefte at du ønsker å slette kontoen for første gang. Deretter kommer det opp en ny boks som varsler deg enda en gang om at du er i ferd med å slette kontoen din, og ber deg også taste inn passordet ditt, i tillegg til en Captcha (sjekk for å se at du ikke er en robot).

Når du så har gjort dette og trykket på Okay er kontoen din ikke er slettet, men deaktivert fra nettsiden. Videre informeres du om at du har 14 dager på deg til å reaktivere kontoen din igjen. Du får også den samme informasjonen på en mail sendt til den eposten du er registrert med på Facebook. Hvis du ikke gjør noenting i løpet av disse 14 dagene er profilen din borte for godt.

Du kan angre på slettingen i 14 dager

Hvis du skulle angre deg på et eller annet tidspunkt innen disse 14 dagene har gått, så er det bare å logge inn på Facebook igjen med brukernavn og passord. Da reaktiveres kontoen din igjen, og du står fritt til å dele middagsbilder, solnedganger og klage over snøvær og alt annet som foregår på Facebook.

Les også: Tipsene som gir best resultat i Google søk

Was this article helpful?

Related Articles

Leave A Comment?