Lån penger med kredittkort som du sparer på

For mange kan det være fristende å skaffe seg et kredittkort nå før jul, bare for å beholde husfreden og gjøre alle til lags. Noen velger kun det første og beste de kommer over, mens andre faktisk tenker på privatøkonomien oppi alt.

Med jula i tankene, skal man også huske at man går inn i et nytt år bare en ukens tid etter den tradisjonelle høytiden. Velger man å ta opp lånet i dag, vil man kunne trekke fra utgiftene på neste års skattemelding, mens venter man til etter nyttår, ja da vil det gå enda et helt år før det skjer noe.

Det er nok blitt en klisjé allerede, da husholdningene formelig står til pipa i gjeld i disse dager. Men sjekker man ut Kredittkrt, vil man få sammenligninger av virkelig gode kredittkort. Det er ikke uten grunn husholdningene får så mye gjeld, når de ikke finner det lånet som passer best til sin bruk.

Hvorfor velge kredittkort

Så hvorfor skal du velge kredittkort, spør du deg. Vel, når du allerede har satt deg selv i den situasjonen at du må låne penger, da kan du like godt velge et lån der du kan bruke midlene på utenlandsferie, på bensinstasjoner og i utvalgte butikker der du får gode rabatter. Med kredittkortet er man også helt fri til å betale ned alt hver måned og slippe unna alle renter, og man kan bruke kreditten om igjen om behovet skulle oppstå.

Mange kredittkort er knyttet opp til flyselskapet man benytter, slik at man sparer opp poeng og får utsøkte rabatter på flyreiser, opphold også videre. Med bensinkort gjelder det samme. Har man en bensinforhandler i sitt nærområde, velg et bensinkort for sitt forbruk.

Men dette er ikke eneste grunn til å velge kredittkort. Som en bufferkonto, kan midlene være med på å gjøre en usikker hverdag mer forutsigbar. Det er fordi pengene man har tilgjengelig kan frigjøre tid til å finne arbeid, bedre lønnsvilkår, flytte eller se over privatøkonomien. Med få steg kan man bedre privatøkonomien slik at ekstra lån blir unødvendig.

Konklusjon

Har man behov for ekstra penger før jul, er det smart å skaffe seg et kredittkort med det samme. Man vil da få fradrag for gjelden man pådrar seg allerede på neste skatteoppgjør.

Ved å sammenligne flere kredittkort vil man finne fram til det med den beste renten og ikke minst finne et kredittkort som passer for sitt bruk.

Bestille julegavene allerede i dag og unngå renter dersom du er flink å betale tilbake brukt beløp innen neste frist.

Leave A Comment?