Litt hjelp for treningen?

Det å trene er vel egentlig noe aller bør gjøre, nesten uansett i hvilken kapasitet. Det å røre på seg litt og være i aktivitet er tross alt bedre enn å ikke gjøre det i det hele tatt.

Men for mange så har de høyere mål enn som så. Mange vil bli større, sterkere, raskere og bedre fysisk på alle mulige måter. Det er jo greit nok, men det er ikke like lett som man skulle tro kanskje. Det krever veldig mye innsats og arbeid, og da er det alltid potensiale for å se etter litt hjelp. Der kommer Kreatin inn i bildet.

Kreatin har du sannsynligvis hørt om før, spesielt om du har trent en stund, eller kjenner noen som gjør det. Og det er alltids rykter rundt om det, at det er farlig og at du ikke bør bruke det. En ting er dog sikkert, kreatin er noe som produseres organisk i kroppen, men det er ikke mye. Man kan få kreatin fra å spise kjøtt og fisk blant annet, men det er ikke akkurat mye man får i seg. Derfor kan man bruke kreatin som kosttilskudd, som blant annet Bodylab selger. Bodylab er en norsk butikk som selger til norske kunder, og de kunne ikke solgt kreatin lovlig om det var farlig.

Så er det jo fornuftig, om du ønsker å forsøke det, å teste det først. Det kan du gjøre hos Bodylab, hvor de ikke krever at du tegner et abonnement eller lignende. Du bare bestiller en pakke, bruker den opp, og om du føler det har noe for seg for din del kan du bare fortsette. Om ikke så avslutter du det. Så enkelt er det, og om du har spørsmål kan du alltids kontakte dem for å få hjelp. Spør gjerne legen din også, for å få all info du trenger og svar på spørsmål!