Sjekk Yr vs Storm

Yr vs Storm – Er den ene mer treffsikker enn den andre?

Hvem har vel ikke sjekket Yr eller Strom i forkant av morgendag eller en kommende helg, og erfart at man nødvendigvis ikke alltid kan stole helt på værmeldingen. Hva er vel mer irriterende enn å legge planer basert på hvordan været er meldt, og så oppleve at det det blir et helt annet? Vi føler oss nærmest litt lurt, og det kan lett fremkalle frustrasjon hos enhver av oss. Tips: Sjekk Yr vs Storm. Les mer om det nedenfor i denne artikkelen.

Yr vs Strom – Er den ene bedre enn den andre?

Har du noen gang testet Yr vs Storm for å sjekke hvem som treffer best med værmeldingen som blir presentert? Det er flere som har gjort dette og funnet at den ene er mer treffsikker enn den andre. Men dette kan være svært varierende i forhold til hvilket sted man sjekker. Sjekker man Yr vs Storm i for eksempel Oslo, så kan treffsikkerheten være ganske så forskjellig fra det den er i Bergen.

Men ser man både Yr og Storm under ett for hele landet vil man ikke finne særlige forskjeller. Det er flere som har gjort undersøkelser på dette. Både seriøse og mer useriøse, eller kanskje amatørmessige vil kanskje være et riktigere ord. Det som er felles for de fleste undersøkelser som har testet Yr vs Storm er at der er variasjoner mellom dem. Og disse variasjonene vil gå begge veier. Og over tid vil de vise at det er noen lunde den samme treffsikkerheten hos begge.

Hvorfor treffer ikke alltid Yr og Storm på værmeldingen?

Det som er sikkert er at det i hvert fall ikke har å gjøre noe med grad av profesjonalitet. Begge værmeldingene er høyst profesjonelle og besitter stor grad av kunnskap. Det er høyt utdannede personer som jobber for begge disse. Men det som nok utgjør en større grad av denne «feilmeldingen», er nok heller været i seg selv. Det vil være utrolig vanskelig vanskelig å melde været sørlig lenger enn ett til to døgn. I hvert fall når det er ustabile perioder slik som på høsten.

Sjekk Yr vs Storm for mest mulig korrekt resultat

Når du skal sjekke værmeldingen kan det være lurt å sjekke begge for å være sikrere på at man får det mest treffende utfallet. Det kan være mindre forskjeller på dem, og da kan man se om de går i samme retning hvert fall. Om de skulle sprike i overkant mye, er det nok sannsynlig at været vil være ganske usikkert. Det er forholdsvis enkelt å sjekke Yr vs Storm sin værmelding. Du kan enkelt gjøre det på Storm sine nettsider.  Denne sammenligningen av begge er ikke like detaljert som å sjekke dem hver for seg (se eksempel på sammenligningen på bildet nederst i artikkelen). Gjør du det vil du få med deg alle detaljene fra begge. Yr sjekker du her.

Så det beste rådet vi kan gi deg når du skal sjekke været forkant av hagefesten, er å sjekke Yr vs Storm for å få en mest nøyaktig pekepinn på hvordan været vil bli.

Yr vs Storm

Leave A Comment?