Verdens sterkeste snus

Snus er bra for folkehelsen, ifølge en ny rapport

Som tittelen sier, er det en rekke fordeler med snus. Men, du bør også vite at det ikke er helt ufarlig. Det bør aldri bli betraktet som et helse-produkt. Snus kan ikke sammenlignes med hvor skadelig sigaretter er i forhold, det er der vi har forskjellen.

Det er mange myter om snus. At det øker faren for karies, tennene løsner, aterosklerose, («åreforkalkning»), slag, hjerteinfarkt, osv., dette er helt feil. Det finnes ikke noen forskning som kan gi noe godt belegg til noen av disse elementene («sykdommene»).

Som alt annet her i livet, så er det måtehold, og mengden vi tar i oss – som teller. Hvis man snuser flere bokser om dagen i flere år, så er åpenbart at det kan påvirke kroppen på en eller annen måte.

Snus reduserer faktisk risiko for multippel sklerose, det vil si MS. I noen studier, fremkommer det også at nikotin fra snusprodukter, kan minske risikoen for Alzheimers.

Mange føler at de har økt konsentrasjonsevne når de bruker snus, og i noen tilfeller gir mer energi.

Snusindustrien utvikler seg jevnt og trutt på mange måter, og med stadig nye produkter.

I 2015 ble det lansett et nytt snusprodukt, som definitivt ikke er for nybegynnere. Siberia snus – Rød -80 degrees. Det har blitt utpekt til en av verdens sterkeste snus, og kan gi et stort nikotinkikk, selv for den erfarne snus bruker.

Det finnes ingen studier på at denne snusen ikke er bra for snusbrukeren. Den har heller blitt en favoritt i mange deler av verden. Men som med alt annet – bruk snus med måte.

Tagged:

Leave A Comment?